Primera donació d’ordinadors: a dues noies d’ESO de l’Escola Pia d’Olot

Avui estic molt content perquè després d’algunes setmanes preparant-ho tot, per fi he pogut entregar els dos primers ordinadors a dues noies d’Olot. M’ha sorprès molt gratament el seu interès per aprendre. Les seves paraules d’agraïment han compensat més que de sobres les hores i recursos dedicats a aquesta campanya.

Una d’elles m’ha explicat que va arribar a Catalunya fa tant sols 4 mesos (i ja s’atrevia a parlar català). Té molt interès per l’enginyeria i en les seves paraules vol ser: “enginyera d’avions” (he de reconèixer que m’ha sorprès, jo als 14 anys estava fet un bon embolic). L’altra noia també ha arribat recentment a Catalunya i vol estudiar coreà i guanyar una beca per anar a estudiar a Corea del Sud. És fantàstic que tinguin aquestes aspiracions.

Fins ara, quan estaven des de casa feien els deures i treballs amb el mòbil! Estaven molt contentes de poder tenir una eina que s’adapti més a les seves necessitats.

M’agradaria agrair especialment al Ferran, director del centre, i a la Lavínia, directora pedagògica d’ESO, pel seu entusiasme en acceptar la meva proposta. Em consta que estan fent una feina excel·lent en aquests temps tant difícils i penso que els seus alumnes són uns privilegiats de tenir-los com a guia.

Espero que sigui la primera de moltes entrades al blog.

Cuideu-vos molt,

Gerard

Published by Gerard

Avid reader with interests in finance, science and technology. Convinced that better ideas will prevail only if explained properly.

One thought on “Primera donació d’ordinadors: a dues noies d’ESO de l’Escola Pia d’Olot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: