Donació de 10 ordinadors a noies d’ESO del barri de Sant Roc, Badalona

Una de les millors experiències que he tingut gràcies a aquesta aventura ha estat conèixer a gent com l’Àlex, professor a l’Institut-Escola Baldomer Solà. Gràcies al seu contacte, vaig poder fer arribar 10 ordinadors complets (amb monitor inclòs) a 10 alumnes del seu centre.

Les 10 noies cursen 1r i 2n d’ESO. La majoria tenen germans a casa, pel que l’ordinador s’aprofitarà doblement per ells. Fins ara, feien els deures amb el mòbil. Tant és així, que el personal del centre m’explica com sempre ho tenen present a l’hora de dir-los quina feina han de fer.

El primer comentari que em van fer quan em van presentar i els van dir que rebien aquest donatiu és: per què fas això? En aquell moment, només em va sortir explicar que era el que m’agradaria que haguéssin fet per mi si jo no hagués tingut un ordinador a casa.

Després de que cada una d’elles digués el seu nom i m’expliqués alguna cosa sobre la seva vida (amb un català perfecte, per cert!), vaig explicar com havien de muntar l’ordinador. M’agrada que vegin totes les parts, i especialment que vegin que el que anomenem “ordinador” és en realitat molt petit.

Vull despertar-los la curiositat per la ciència i la tecnologia i crec que aquesta és una manera molt simple de fer-ho.

Seguim!

Gerard

Published by Gerard

Avid reader with interests in finance, science and technology. Convinced that better ideas will prevail only if explained properly.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: